Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell de Medi Ambient de Sant Sadurní es fa amb presència escolar

El Consell de Medi Ambient de Sant Sadurní es fa amb presència escolar

Hi van prendre part els alumnes que treballen en el projecte de Custòdia del territori, provinents de l’Escola Intermunicipal, el Col·legi Vedruna El Carme i l’IE Jacint Verdaguer.

El servei de Medi Ambient de Sant Sadurní va convocar la setmana passada un Consell de Medi Ambient en horari escolar, per tal que hi poguessin prendre part els alumnes de les escoles que estan treballant en el projecte de Custòdia del territori. Son l’Escola Intermunicipal, el Col·legi Vedruna El Carme i l’IE Jacint Verdaguer.
L’alumnat va poder explicar les actuacions de cada centre als membres del consell, format per entitats i grups polítics del municipi, encapçalats pel regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas; la trobada també va servir per compartir experiències entre les diverses escoles.
El consell va concloure amb la voluntat de treballar en una proposta d’ADEMA anomenada “Bosc de les escoles” que consisteix en crear, de forma cooperativa, un bosc en algun espai del municipi que es pugui utilitzar després com a eina educativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: