Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Comitè Estratègic i de Coordinació d’Actors del Territori es constitueix

El Comitè Estratègic i de Coordinació d’Actors del Territori es constitueix

Es constitueix el Comitè estratègic i de Coordinació d’Actors del Territori, vinculat al projecte d’ampliació del Vinseum.

Aquest dilluns s’ha fet la reunió constituent del Comitè Estratègic i de Coordinació d’Actors del Territori, en el marc del projecte que ha d’impulsar el Penedès com a gran zona vinícola, estimular l’enoturisme i cohesionar el sector del vi a l’entorn del Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. La constitució del Comitè coincideix amb l’inici de les obres d’ampliació de Vinseum, previst per aquesta primavera, i facilita la participació i presa de decisions conjunta amb les parts principals, interessades en el desplegament del projecte.

El Comitè Estratègic i de Coordinació d’Actors del Territori, que es reunirà trimestralment, està format per l’Administració, Centres de Recerca, Entitats Socials i Empreses que hi donen suport.
A la reunió, els assistents han conegut la vessant arquitectònica de l’ampliació del Vinseum, de la mà de l’arquitecte Santi Vives, així com el Projecte arqueològic i la implementació de mesures d’estalvi energètic.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: