Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, a Penedès TV

Penedès TV emetrà demà en directe el quart de final de l’Alt Penedès del catorzè Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta.

El quart de final tindrà lloc durant el matí d’aquest dimecres a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb la participació de 25 centres de l’Alt Penedès i un total de 56 lectors, des del cicle mitjà de primària fins a 4t d’ESO.

Per primer cop, Penedès TV emetrà l’esdeveniment en directe a partir de dos quarts de deu del matí i fins un quart de dotze i de tres quarts de dotze fins a la cloenda. La pausa es fa aprofitant la deliberació del jurat i en aquesta mitja hora s’emetrà l’Informatiu de Penedès TV. L’acte es podrà seguir també en streaming a la pàgina web www.penedestv.cat.

Els quarts de final del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta estan organitzats pels Serveis Territorials i Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a través dels Centres de Recursos Pedagògics i els equips d’assessors i assessores LIC, Llengua i Cohesió Social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: