Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca organitzen una cursa d’orientació el proper 8 d’abril

Els Castellers de Vilafranca organitzen una cursa d’orientació el proper 8 d’abril

La cursa està pensada tant per corredors esporàdics que tinguin ganes de passar una bona estona tant com per aquells corredors més avançats que vulguin aprofitar per preparar-se per la 7 cims.

Per això, l’organització de la cursa compta amb dos recorreguts, un d’uns 9 km i de dificultat baixa i un altres de 21 Km de dificultat alta. Per aquest motiu, també hi haurà dues modalitats d’equips, en parelles i en grups de 4 persones.
A cada equip se li entregarà un xip, gentilesa d’Espai Running, el qual haurà d’introduir a totes les fites del seu recorregut. Cada grup també tindrà un mapa amb la ubicació de totes les fites. L’equip que completi el recorregut amb més rapidesa serà l’equip guanyador.
La cursa començarà davant de Cal Figarot a les 10 del matí, però la convocatòria pels corredors és una hora abans, a les nou. El repartiment de premis serà un cop tots els equips hagin arribat i després hi haurà un pica-pica i vermut al pati de Cal Figarot.
Els interessats es poden inscriure al següent enllaç: https://bit.ly/cursaverds. La cursa és gratuïta pels socis dels Castellers de Vilafranca i té un preu de 3€ per als no-socis.
Aquest és un dels primers actes que organitzaran en el marc del 70è aniversari de la fundació de la colla, on hi haurà un seguit d’activitats que pretenen ser un homenatge a tots aquells qui a l’any 1948 fundar una Colla Castellera a Vilafranca i al Penedès i a tots aquells qui van fer possible que avui els Verds siguin una institució referent a tot el país.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: