Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca enceten al Pla la temporada, amb castells de gamma alta de set

Els Castellers de Vilafranca enceten al Pla la temporada, amb castells de gamma alta de set

Els vilafranquins van descarregar cinc castells de set al Pla i van homenatjar el Doctor Valero a Sabanell.

Els Veds han completat diferents castells de set aquest diumenge durant la diada castellera al Pla. Els vilafranquins van començar l’actuació amb un 5d7. El van acompanyar amb un 7d7, un 3d7a, un 4d7a i un 3d7 aixecat per sota. Els Verds van acabar la diada amb un vano de cinc.
Després d’aquests castells al Pla, els Castellers de Vilafranca es van desplaçar fins a Sabanell, on van recordar una de les primeres actuacions de la colla l’any 1948 i on van homenatjar el Doctor Valero, qui va ser el gran mecenes de la colla en els primers anys d’existència. Per fer-ho, van descarregar un 3d7 davant la casa on va néixer el doctor.
Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest proper cap de setmana a Sant Cugat Sesgarrigues, diumenge al migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: