Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Cafès Novell Vilafranca va superar al cuer Jolaseta (4-3)

Lluís Ferrer va marcar el gol de la victòria a manca d’un parell de minuts

El Cafès Novell Vilafranca està jugant amb foc. Dissabte, amb l’aigua al coll, l’equip vilafranquí tenia la gran oportunitat de reivindicar-se davant del cuer Jolaseta. Cert que l’equip va guanyar per 4 a 3 a l’equip basc, però l’equip va incrementar els dubtes sobre la seva veritable vàlua. I això que el partit va començar molt bé, amb els gols de Lluís Ferrer (2) i Marc Vázquez a la primera part. El descans va canviar el signe del partit. Jaime González (2) i Jon Viar van empatar el partit (3-3). Els de Francesc Bargalló s’estaven deixant dos punts vitals. I van posar ganes i la sort no els va abandonar. Jugada per banda d’Àngel Rodríguez, la seva canonada la desvia el porter basc i Ferrer, al lloc oportú, va marcar el definitiu 4 a 3.