Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ampert ha celebrat la quarta edició del festival ‘Tots som Ampert’

Coincidint amb el desè aniversari de l’entitat, Ampert recuperava enguany el festival musical ‘Tots som Ampert’, protagonitzat per músics penedesencs.

En aquesta ocasió hi participaven Mimbre, el guitarrista Eduard de Negri, Trio Sunlight, la Sidral Brass Band, la Big Band de l’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet, el pianista Joan Solana, Gina & The Tonics, Sunday’s Ska Jazz i Essència de Gospel. L’actriu Cristina Dilla era l’encarregada de conduir l’acte.

El president d’Ampert, Joan Ríos, explicava que ara feia tres anys que no es feia el festival i que enguany arribava a la seva quarta edició després d’aquest parèntesi.

Els beneficis del festival aniran a parar a l’activitat quotidiana de l’associació, que ofereix transport per a persones malaltes de càncer que han de fer tractament a l’Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El festival va comptar amb una bona entrada de públic a l’Auditori Municipal de Vilafranca, 215 persones, i la recaptació obtinguda va ser de 2.542 euros.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Hoquei: Patí Vilafranca - Arenys
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: