Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ampert ha celebrat la quarta edició del festival ‘Tots som Ampert’

Coincidint amb el desè aniversari de l’entitat, Ampert recuperava enguany el festival musical ‘Tots som Ampert’, protagonitzat per músics penedesencs.

En aquesta ocasió hi participaven Mimbre, el guitarrista Eduard de Negri, Trio Sunlight, la Sidral Brass Band, la Big Band de l’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet, el pianista Joan Solana, Gina & The Tonics, Sunday’s Ska Jazz i Essència de Gospel. L’actriu Cristina Dilla era l’encarregada de conduir l’acte.

El president d’Ampert, Joan Ríos, explicava que ara feia tres anys que no es feia el festival i que enguany arribava a la seva quarta edició després d’aquest parèntesi.

Els beneficis del festival aniran a parar a l’activitat quotidiana de l’associació, que ofereix transport per a persones malaltes de càncer que han de fer tractament a l’Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El festival va comptar amb una bona entrada de públic a l’Auditori Municipal de Vilafranca, 215 persones, i la recaptació obtinguda va ser de 2.542 euros.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
13:30
Sons a cau d'orella
Habanera i cant de taverna

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Esport base
Els partits infantils i juvenils de Vilafranca del Penedès
13:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: