Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ampert ha celebrat la quarta edició del festival ‘Tots som Ampert’

Coincidint amb el desè aniversari de l’entitat, Ampert recuperava enguany el festival musical ‘Tots som Ampert’, protagonitzat per músics penedesencs.

En aquesta ocasió hi participaven Mimbre, el guitarrista Eduard de Negri, Trio Sunlight, la Sidral Brass Band, la Big Band de l’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet, el pianista Joan Solana, Gina & The Tonics, Sunday’s Ska Jazz i Essència de Gospel. L’actriu Cristina Dilla era l’encarregada de conduir l’acte.

El president d’Ampert, Joan Ríos, explicava que ara feia tres anys que no es feia el festival i que enguany arribava a la seva quarta edició després d’aquest parèntesi.

Els beneficis del festival aniran a parar a l’activitat quotidiana de l’associació, que ofereix transport per a persones malaltes de càncer que han de fer tractament a l’Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El festival va comptar amb una bona entrada de públic a l’Auditori Municipal de Vilafranca, 215 persones, i la recaptació obtinguda va ser de 2.542 euros.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: