Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ampert ha celebrat la quarta edició del festival ‘Tots som Ampert’

Coincidint amb el desè aniversari de l’entitat, Ampert recuperava enguany el festival musical ‘Tots som Ampert’, protagonitzat per músics penedesencs.

En aquesta ocasió hi participaven Mimbre, el guitarrista Eduard de Negri, Trio Sunlight, la Sidral Brass Band, la Big Band de l’Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet, el pianista Joan Solana, Gina & The Tonics, Sunday’s Ska Jazz i Essència de Gospel. L’actriu Cristina Dilla era l’encarregada de conduir l’acte.

El president d’Ampert, Joan Ríos, explicava que ara feia tres anys que no es feia el festival i que enguany arribava a la seva quarta edició després d’aquest parèntesi.

Els beneficis del festival aniran a parar a l’activitat quotidiana de l’associació, que ofereix transport per a persones malaltes de càncer que han de fer tractament a l’Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El festival va comptar amb una bona entrada de públic a l’Auditori Municipal de Vilafranca, 215 persones, i la recaptació obtinguda va ser de 2.542 euros.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott
23:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: