Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

125 persones van participar divendres al Sopar de les dones de Vilafranca

El sopar de les dones era l’acte central de la commemoració del dia internacional de les dones a Vilafranca.

Després d’exhaurir el centenar de tiquets disponibles per al sopar en tan sols tres dies, l’organització va decidir donar sortida a la llista d’espera i ampliar l’aforament a les 125 comensals que finalment hi van participar. La cessió, per part dels Falcons de Vilafranca, del seu local, va permetre encabir totes les participants.

L’acte, però, va començar on estava previst inicialment, al nou local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, a la Plaça de Vilanova. Allà va tenir lloc la xerrada que oferia la periodista i escriptora Asha Miró, qui, a banda de compartir amb les assistents la seva experiència, va exercir com a mestra de cerimònies del sopar.

Un cop acabada la xerrada, un grup de grallers va acompanyar la comitiva fins al local dels Falcons, al mateix barri.

La regidora d’Igualtat Montse Arroyo explicava els canvis i destacava la gran participació.

Per la seva banda, Asha Miró va compartir amb les participants a la xerrada i al sopar la seva perspectiva optimista sobre la vida, tot recordant que el lloc on naixem i vivim marca la nostra existència i que hem de valorar el present i les persones que ens envolten. Miró també va posar l’accent en la visibilització de les dones a l’Índia, d’on ella és originària, a través de projectes que les apoderen.

El sopar de les dones era l’acte central de la commemoració del dia internacional de les dones a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: