Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

125 persones van participar divendres al Sopar de les dones de Vilafranca

El sopar de les dones era l’acte central de la commemoració del dia internacional de les dones a Vilafranca.

Després d’exhaurir el centenar de tiquets disponibles per al sopar en tan sols tres dies, l’organització va decidir donar sortida a la llista d’espera i ampliar l’aforament a les 125 comensals que finalment hi van participar. La cessió, per part dels Falcons de Vilafranca, del seu local, va permetre encabir totes les participants.

L’acte, però, va començar on estava previst inicialment, al nou local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, a la Plaça de Vilanova. Allà va tenir lloc la xerrada que oferia la periodista i escriptora Asha Miró, qui, a banda de compartir amb les assistents la seva experiència, va exercir com a mestra de cerimònies del sopar.

Un cop acabada la xerrada, un grup de grallers va acompanyar la comitiva fins al local dels Falcons, al mateix barri.

La regidora d’Igualtat Montse Arroyo explicava els canvis i destacava la gran participació.

Per la seva banda, Asha Miró va compartir amb les participants a la xerrada i al sopar la seva perspectiva optimista sobre la vida, tot recordant que el lloc on naixem i vivim marca la nostra existència i que hem de valorar el present i les persones que ens envolten. Miró també va posar l’accent en la visibilització de les dones a l’Índia, d’on ella és originària, a través de projectes que les apoderen.

El sopar de les dones era l’acte central de la commemoració del dia internacional de les dones a Vilafranca.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: