Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

WINEBS organitza una ponència sobre l’IVA i els Impostos Especials de les begudes alcohòliques

L’objectiu era poder explicar als responsables de les empreses del sector vitivinícola les gestions que s’han de fer per poder fer operacions complint la normativa comunitària

Aquest divendres la Wine Bussines School acollia una xerrada oberta i específica sobre l’IVA i els Impostos Especials de les begudes alcohòliques en operacions intracomunitàries i en vendes a distància (vendes per Internet), adreçada tant a empreses com a particulars. L’objectiu era poder explicar als responsables de les empreses del sector vitivinícola les gestions que s’han de fer, tant a l’Estat espanyol com al país de destí, sobre els documents que s’han de generar, els documents d’acompanyament, on han d’estar registrats tant clients com proveïdors per la liquidació dels impostos, etc., per poder fer aquests tipus d’operacions complint la normativa comunitària. La ponent era Dèlia Macià, cap regional adjunta d’intervenció de Duanes i Impostos Especials de Catalunya, depenent de l’Agència Tributària. Abans de l’acte Macià ens explicava que la xerrada anava destinada a fer diferents recordatoris i explicar un seguit de novetats que entraran en vigor l’any 2020.

Dèlia Macià destacava la importància de fer xerrades com aquesta ja que actualment hi ha un bon nombre de bodegues que no exporten la seva producció perquè no coneixen el funcionament d’aquest tipus d’operacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: