Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El web rtvvilafranca ha obtingut més d’un milió de visites l’any 2017

Durant l’any 2017 el web de rtvvilafranca ha tingut 251.015 visites que han consultat un total de 1.045.797 pàgines.

Respecte l’any anterior aquestes xifres suposen un increment d’un 1,11% de les visites i d’un 8,24% del nombre de pàgines vistes.

La majoria de visites provenen de Barcelona (103.820) i de Vilafranca (54.563), però també es detecta un nombre important d’accessos des de ciutats com Madrid, Tarragona i Sabadell. L’accés es fa sobretot a través de cercadors i també directament a la pàgina. Des de les xarxes socials s’han rebotat 28.622 visites al web.

Uns dels dies de més activitat van ser els corresponents a la Festa Major, en especial el 30 d’agost en motiu de la Diada de Sant Fèlix. El 18 d’agost, però, és el dia on es registren el màxim anual de visites al web: més de 4.800. Coincideix amb el dia en què es va saber que el vilafranquí Pau Pérez havia mort a mans dels terroristes responsables de l’atemptat a la Rambla de Barcelona.

El més visitat ha estat la pàgina inicial (185.368 visites), la televisió en directe (56.707), la televisió a la carta (40.663) i la ràdio en directe (37.257). Encapçalen la llista de programes de televisió més vistos l’Informatiu, El Reportatge, els programes referents a la Festa Major i el Carnaval seguits de Punts i Gols, Interiors de Vilafranca, Músics d’aquí i Va de Castells. Pel que fa a la ràdio, el programa més escoltat és el magazín Penedès Gamma Extra, seguit del Va de Castells.

En concret, el vídeo més vist va ser la transmissió del Carnaval de Vilafranca del Penedès, el 3 de març. L’àudio més escoltat va ser el Va de Castells del 7 de maig.

El navegador més utilitzat i pel qual s’optimitza el web, és el Chrome, seguit a distància per Safari, Firefox i Explorer. De la mateixa manera cal destacar que han augmentat les visites des de telèfons mòbils, que suposa més d’un 50% respecte la resta de dispositius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: