Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vilafranquina detinguda aquest matí en una protesta contra la repressió davant el TSJC

Aquest matí un centenar de persones s’han concentrat a les portes del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya per bloquejar els accessos.

Els manifestants eren membres del Comitè de Defensa per la República i han ocupat les escales i les portes d’accés a l’edifici judicial i s’hi han encadenat en una acció sorpresa coincidint amb el 23F. Han desplegat una pancarta amb el lema “23F, aturem el cop d’estat”.

Per treure’ls els Mossos han hagut de tallar les cadenes que havien fet servir. Els agents han detingut 14 manifestants que estaven encadenats a la façana de l’edifici i els han portat a comissaria per prendre’ls declaració. Entre ells estava una noia vilafranquina, membre del CDR Vilafranca.

Aquesta tarda a les 7 en punt s’ha convocat una concentració a la plaça de la Vila en suport de la noia vilafranquina i els altres detinguts aquest matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: