Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’acomiada del Rei Carnestoltes a la capella ardent de la Plaça de la Vila

La primera de les vetlles s’ha fet aquest dimarts davant de l’Ajuntament.

Desenes de vilafranquins es van anar acostant a la capella ardent que s’ha instal·lat a la plaça de la Vila, per mostrar el seu condol a la vídua i a la resta de la Cort. En aquesta ocasió, la novetat ha estat la participació de la companyia teatral Et Al que va fer una performance per dinamitzar l’acte. Lídia Romeu, tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, explicava que la idea va sorgir perquè els dimarts de vetlla sempre costava trobar figurants.

La protagonista d’aquesta primera representació teatral era la mort que anava prenent la diversió i la festa als diversos personatges que conformen la Cort. Just després del primera de funcions, l’actriu i membre de la companyia Et. Al, Clara Bricullé, deia que ha estat divertit.

Les representacions teatrals s’han alternat amb l’acompanyament musical del Grup de Ministrers de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet.

Aquest dimecres 14 de gener, es farà una segona vetlla a partir de les 6 de la tarda i a les 7 sortirà el seguici fúnebre pels carrers del Centre i en direcció al Parc Tívoli. Allà,  es farà la Lectura del Testament de Sa Majestat, la incineració del Rei Carnestoltes i una sardinada popular.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: