Divendres, 19 d'abril de 2024

El Vilafranca resisteix a Las Gaunas i jugarà les semifinals de la Copa

Al costat dels vilafranquins s’han classificat Pontevedra, Atlético Saguntino i Ontinyent

El Vilafranca de futbol va passar a les semifinals de la Copa Federació malgrat perdre al camp del Logroñés SD (2-1), fent valer el resultat d’anada (1-0).
A les acaballes de la primera part l’equip local va inaugurar l’electrònic de Las Gaunas. A l’inici de la segona part Gerard Boira (46) va empatar el partit. El segon gol dels de la Rioja (70) va donar ales a l’equip local, però els d’Ivan Moreno van resistir estoicament, finalment, i pel doble valor dels gols en camp contrari en cas d’empat, els vilafranquins es van classificar per les semifinals.
Els altres tres equips classificats són de segona B, l’Atlético Saguntino que va eliminar al Plasència, Pontevedra a l’Escobedo i Ontinyent al Betis B, els partits d’anada es jugaran el dimecres 7 de març i els de tornada el 21.
Divendres se celebrarà als locals de la RFEF a Madrid els acoblaments de les semifinals.
Els 4 equips de semifinals han guanyat un premi de 12.000 € i el campió en guanyarà 60.000.