Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vilafranca jugarà davant l’Ontinyent a les semifinals de la Copa Federació

El Vilafranca jugarà davant l’Ontinyent a les semifinals de la Copa Federació

El partit d’anada serà el dijous 8 de març a Vilafranca i la tornada el dijous 15 al Clariano

Aquest divendres s’ha celebrat als locals de la RFEF a Madrid, el sorteig de les semifinals de la Copa Federació. El rival del degà penedesenc serà l’Ontinyent, l’equip valencià, capital de la comarca del Vall d’Albaida, milita al Grup III de la Segona Divisió B. Juga els seus partits al Clariano, un camp amb capacitat per 5.000 espectadors. El partit d’anada serà el dijous 8 de març a Vilafranca i la tornada el 15 a Ontinyent. L’altra eliminatòria enfrontarà Pontevedra i Atlético Saguntino.
 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: