Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha estrenat aquesta tardor un nou pis turístic al centre

Es tracta d’un apartament de prop de 220 metres quadrats, ubicat al carrer de la Palma número 31, al barri del centre.

Decorat amb un estil contemporani, està ubicat en una finca modernista que ha estat restaurada i rehabilitada conservant la seva essència històrica. L’habitatge, que té una capacitat de fins a 8 persones, consta de 4 habitacions dobles i està totalment equipat. La Meritxell Jassé, dissenyadora d’Hospedatges Feliços, explica que tot i que en un primer moment el va rehabilitar per fer-ne un ús particular, després va decidir transformar-lo en un pis turístic perquè així en pogués gaudir tothom.

El pis va començar a funcionar com a apartament turístic l’octubre d’aquest any passat i ha allotjat persones de diversos perfils i nacionalitats.

Es pot consultar més informació i fer reserves al portal web apartamentvilafranca.com.  Aquest allotjament se suma a d’altres que ja hi ha a la vila com ara Apartament Turístic Parellada – Casa Fortuny al centre, Apartaments Veva al barri de la Girada o Cal Negri al Molí d’en Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: