Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca en Comú fa balanç i prepara projectes de cara al 2019

Vilafranca en Comú fa balanç i prepara projectes de cara al 2019

El passat dissabte, 3 de febrer, es va portar a terme la jornada de treball i reflexió “Activem el M@ig 2019”, de Vilafranca en Comú. Amb la mirada posada en les propers municipals de l’any vinent.

Després de realitzar un procés d’avaluació participatiu entre els mesos d’octubre i desembre de 2017, en aquesta jornada es presentaven les primeres propostes i conclusions per a revisar aspectes organitzatius, de la comunicació interna i amb la ciutadania i el conjunt del seu funcionament com a força política municipal.
Han transcorregut poc més de tres anys des de la creació de Vilafranca en Comú, dos anys i mig amb presència a l’ajuntament. Per aquests motius, consideren que calia fer un balanç global per establir les bases estratègiques d’una nova fase orientada a les properes eleccions municipals de maig de 2019.
Les persones vinculades als diversos grups de treball de VeC van realitzar dissabte passat, un exhaustiu procés de debat i reflexió que va concloure en la presentació de més d’un centenar de propostes concretes per afrontar amb majors garanties, els reptes propis d’una força política que, actualment, constata la seva implantació i consolidació a l’àmbit vilafranquí.
A partir d’ara, VeC inicia un calendari amb diverses actuacions que tindrà el seu punt d’arribada als comicis locals de maig de 2019, treballant intensament a l’àmbit de l’ajuntament per part dels regidors i portant a terme, també, a càrrec del conjunt de l’organització, les noves propostes plantejades a la jornada realitzada a l’Escorxador, dissabte 3 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: