Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teresa Costa-Gramunt presenta el llibre de poesia Mans, còdols, el cel

Vilafranca acollirà la presentació del poemari “Mans, còdols, el cel”, de Teresa Costa-Gramunt, el proper divendres 9 de març, a les vuit del vespre a l’Agrícol.

La presentació comptarà amb alumnes de Literatura Universal de l’EIP,  de la Secció literària de l’Agrícol i de l’Editorial Gregal. L’acte comptarà amb la participació de Pere Martí, escriptor i professor, Xavier Hernàndez, escriptor i professor, i Teresa Costa-Gramunt, autora del llibre.

“Mans, còdols, el cel” té un rerefons religiós, de comunió. Està amarat de records d’infantesa o d’adolescència, de la relació amb els pares, de la iniciació a la vida i de l’aprenentatge permanent.

Teresa Costa-Gramunt viu a Vilanova i la Geltrú. De vocació humanista, ha aprofundit en temes de psicologia, grafologia, simbologia, cultures orientals i animació sociocultural. Graduada en Disseny Gràfic, s’ha especialitzat en el disseny d’exlibris.

A partir del 1990 s’ha dedicat intensament a la creació literària. Ha publicat més de quaranta llibres entre assaigs, retrats, narracions, poemes i prosa poètica. És membre de la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: