Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’iniciat les obres de condicionament i plantació als parterres de la plaça Milà i Fontanals

S’iniciat les obres de condicionament i plantació als parterres de la plaça Milà i Fontanals

La setmana passada es van iniciar els treballs de millora dels parterres de la plaça de Milà i Fontanals, mantenint el seu disseny i adaptant-los als usos i condicionats de l’espai.

L’obra consisteix en la instal·lació de gespa artificial d’alta qualitat als parterres perimetrals de la plaça, i la plantació d’alzines i agrupacions de plantes baixes acompanyant l’arbrat. D’altra banda es farà una actuació per millorar el paviment de llambordes al voltant de la zona de jocs infantils.
Amb aquesta actuació es possibilita l’elevat ús i freqüentació de l’espai, com a zona d’estada i de pas, s’evita la impermeabilització del sòl, potenciant el desenvolupament dels arbres existents i els nous, s’incrementa la cobertura verda, s’incorpora alguna zona amb plantes baixes, i finalment, es minimitzen les despeses de manteniment fixes i de consum d’aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: