Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní prepara un protocol sobre les violències sexuals en espais d’oci

Sant Sadurní prepara un protocol sobre les violències sexuals en espais d’oci

El protocol s’elabora amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, i la primera trobada es farà aquest proper 12 de febrer al Casal d’Entitats.

Des de Sant Sadurní i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona s’està duent a terme un protocol sobre les agressions sexistes en espais d’oci. El dimarts dia 12 de febrer, a les 7 de la tarda al Casal d’Entitats, es farà una primera trobada amb l’objectiu de reunir a persones de Sant Sadurní a qui els interessi aquesta temàtica, persones que tinguin iniciativa per voler canviar la situació, persones que vulguin debatre sobre la temàtica.
D’aquest grup sorgiran unes propostes d’actuació i de millora, idees, projectes, actes, formacions, etc. que inclourem al protocol. Si alguna vegada t’has sentit agredida ja sigui física o verbalment en un espai d’oci i vols formar part d’aquest moviment, no ho dubtis, Vine, i fer sentir la teva veu.
Per poder participar-hi envia un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: