Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues estrena sopar popular i ball de disfresses per celebrar el Carnaval

El primer sopar popular de Carnaval té una gran participació i reuneix 170 comensals.

Aquest passat dissabte Sant Cugat Sesgarrigues celebrava el seu particular Carnaval a la Sala del Cafè. La tarda començava amb el carnaval infantil i continuava amb un sopar popular, concurs de disfresses i ball. Fins a l’actualitat els actes de Carnaval al municipi es basaven únicament en un seguit d’activitats infantils i enguany es va voler allargar la festa i incloure actes per a tota la família. És per això que es va organitzar un sopar popular al vespre i un concurs de disfresses.

El sopar popular era un acte prou reclamat en les festes de Carnaval i que sempre funciona molt bé a Sant Cugat. I aquest no va ser menys, la Comissió de festes esperava una participació d’unes 80 persones i finalment van comptar amb 170 comensals. Un cop acabat el sopar tenia lloc el concurs de disfresses que, en molts casos, comptava amb espectacle per part dels participants.

Enguany la temàtica del concurs era els anys ’80. I entre els concursants es podien veure disfresses com la de Maradona, Morticia, la Bruja Averia o la de Mario Bros. Aquesta darrera disfressa és la que portaven l’Arnau i l’Aleix.

Al concurs es valoraven 4 categories: la més original, la més cassolana, la més divertida i el millor grup. Un cop va acabar el concurs de disfresses, la festa va continuar amb festa remember a càrrec de Dj Sixtynine.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: