Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La rua de carnaval dels Monjos d’aquest diumenge en directe per Penedès Televisió

La rua de carnaval dels Monjos d’aquest diumenge en directe per Penedès Televisió

Divuit carrosses i sis comparses participaran aquest diumenge a la rua de carnaval dels Monjos, que aquest any serà retransmesa en directe per Penedès Televisió.

L’emissió s’iniciarà a les 12 del migdia i permetrà que els espectadors puguin veure minut a minut el desenvolupament de la rua des de davant de l’Ajuntament.
Els participants de la rua es concentraran al carrer de Maria Aurèlia Capmany i d’allà sortiran puntualment a les 12 del migdia en direcció a l’avinguda de Cal Rubió. Des d’aquí, aniran cap a l’avinguda de Cal Rubió, el carrer d’Eugeni d’Ors, el carrer de Núria i l’avinguda de Catalunya fins al punt d’informació del mercat. En cas de pluja, la rua es faria el diumenge 18 de febrer a les 11 del matí.
Els actes de carnaval als Monjos inclouen diverses activitats organitzades pels serveis d’infància i joventut al Tangram i a l’espai Antistiana o la rua infantil que han organitzat des de la Ludoteca i que recorrerà els carrers dels Monjos aquest dijous a partir de les 5 de la tarda.
Dissabte la Societat La Margaridoia ha programat un ball de carnaval a les 11 de la nit. Aquesta darrera entitat també acollirà diumenge a la tarda una festa de carnaval infantil organitzada conjuntament amb l’Ajuntament. Serà a les 6 de la tarda, amb el grup d’animació Rah-Mon Roma.
El carnaval del municipi acabarà el dissabte dia 17 de febrer amb una festa Infantil al Centre Cultural i Recreatiu de la Ràpita, a partir de les 6 de la tarda i el ball de Carnaval i el concurs de disfresses a dos quarts d’onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: