Dijous, 16 d'agost de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La rua de carnaval dels Monjos d’aquest diumenge en directe per Penedès Televisió

La rua de carnaval dels Monjos d’aquest diumenge en directe per Penedès Televisió

Divuit carrosses i sis comparses participaran aquest diumenge a la rua de carnaval dels Monjos, que aquest any serà retransmesa en directe per Penedès Televisió.

L’emissió s’iniciarà a les 12 del migdia i permetrà que els espectadors puguin veure minut a minut el desenvolupament de la rua des de davant de l’Ajuntament.
Els participants de la rua es concentraran al carrer de Maria Aurèlia Capmany i d’allà sortiran puntualment a les 12 del migdia en direcció a l’avinguda de Cal Rubió. Des d’aquí, aniran cap a l’avinguda de Cal Rubió, el carrer d’Eugeni d’Ors, el carrer de Núria i l’avinguda de Catalunya fins al punt d’informació del mercat. En cas de pluja, la rua es faria el diumenge 18 de febrer a les 11 del matí.
Els actes de carnaval als Monjos inclouen diverses activitats organitzades pels serveis d’infància i joventut al Tangram i a l’espai Antistiana o la rua infantil que han organitzat des de la Ludoteca i que recorrerà els carrers dels Monjos aquest dijous a partir de les 5 de la tarda.
Dissabte la Societat La Margaridoia ha programat un ball de carnaval a les 11 de la nit. Aquesta darrera entitat també acollirà diumenge a la tarda una festa de carnaval infantil organitzada conjuntament amb l’Ajuntament. Serà a les 6 de la tarda, amb el grup d’animació Rah-Mon Roma.
El carnaval del municipi acabarà el dissabte dia 17 de febrer amb una festa Infantil al Centre Cultural i Recreatiu de la Ràpita, a partir de les 6 de la tarda i el ball de Carnaval i el concurs de disfresses a dos quarts d’onze de la nit.

Enquesta

El meu contracte laboral és de...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Benzinera Rock
Musical amb Carles Màrquez

Penedès Televisió

16:30
Els esports. Entrevista
Xavi Borrueco - ciclista invident
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: