Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La residència Inglada Via inaugura un gimnàs per a la seva setantena d’usuaris

La sala de fisioteràpia s’ha construït aprofitant la meitat del terrat de l’edifici, en no poder créixer enlloc més.

El nou gimnàs ha permès alliberar alhora la sala on es duien a terme aquestes activitats de la segona planta, que ara és un espai comunitari per a visites i especialment adreçada a persones amb una dependència mitjana i alta. Abans de disposar del gimnàs nou, la gimnàstica grupal s’havia de fer al menjador, ja que la sala era massa petita.

El gimnàs nou compta amb elements que permeten a la gent gran exercitar-se i fer manteniment, a banda d’instruments per a combatre el dolor.

De fet, la decisió de buscar un nou espai per al gimnàs va partir de la necessitat de crear espais de convivència comunitaris per a persones amb una dependència moderada alta.

Aquest dilluns es va fer la inauguració oficial dels nous espais amb la visita de l’Alcalde de Vilafranca Pere Regull, el regidor de la Gent Gran Raimon Gusi, el regidor de Benestar Social Ramon Zaballa i representants de la fundació Inglada Via.
L’alcalde destacava en els transcurs de la visita la “qualitat dels equipaments per a la gent gran que hi ha a Vilafranca”.

Els espais comuns a la residència Inglada Via són concebuts com a espais de trobada i socialització per als residents, més enllà de la privacitat de què poden gaudir a les seves habitacions.
Actualment la residència compta amb 69 places residencials i 10 places de centre de dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: