Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Rei Carnestoltes XVè i I de Vilafranca ha estat incinerat al Parc del Tívoli

Tot el seguici fúnebre i l’enterrament va comptar amb la participació dels tabalers del Ball de Diables de Vilafranca i la banda de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Després d’una segona jornada de vetlla a la plaça de la Vila, el cos del rei Carnestoltes, acompanyat per tots els membres de la seva Cort, iniciava un recorregut pels carrers del centre de la vila que el conduiria finalment al parc del Tívoli.

El rei va morir la matinada de dilluns a dimarts aixafat per la seva pròpia cort. El cap de protocol explicava que tots estaven molt afectats, sobretot la Concubina.

Tot i així, el Cap de Protocol considerava que els dies de carnaval havien estat força reeixits, malgrat el fred que ha fet darrerament, gràcies a la participació de la gent.

El seguici fúnebre pel rei Carnestoltes va arribar al Parc del Tívoli a quarts de vuit del vespre. Va ser llavors quan es va procedir a la lectura del testament i el cos del rei va ser incinerat amb una gran foguera.

Tot el seguici i l’enterrament va comptar amb la participació dels tabalers del Ball de Diables de Vilafranca i la banda de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. Després de la incineració, l’associació de barbuts va oferir una sardinada popular.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Esports 21
Tertúlia sobre l'actualitat esportiva local i comarcal
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El taller de l'artista
Jordi Mata, Bego Rodríguez, Èrica Gonzàlez - Tap Solidari

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: