Divendres, 16 de novembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Regull ha iniciat a Les Clotes el cicle de reunions amb els veïns dels diferents barris

Com cada any l’alcalde de Vilafranca mantindrà aquest 2018 les reunions periòdiques amb els veïns dels diferents barris de la vila.

Les trobades permeten tenir un contacte directe per recollir les principals inquietuds o queixes dels veïns. Aquest dilluns al vespre es reunia a local de l’associació de veïns del barri de les Clotes, acompanyat de bona part dels regidors de l’equip de govern i també del cap de la policia local i alguns tècnics municipals. A les Clotes, a més dels temes sobre incivisme i neteja, habituals del conjunt de barris, hi ha també una preocupació específica pels problemes de convivència que generen els okupes d’un bloc habitatges. L’alcalde iniciava la reunió amb una breu exposició de temes relatius al barri, per exemple parlant d’obres de millora d’alguns carrers.  L’alcalde també va abordar temes problemàtics, com les molèsties que ocasionen alguns arbres, com els lledoners. Va explicar que s’està estudiant quins són els arbres més adequats per a l’espai urbà, tot i assenyalant la importància de la presència d’arbres dins de les ciutats. Pere Regull també va fer referència al problema dels okupes, lamentant que la legislació actual no empari als ajuntaments, i explicant tots les gestions que fa l’ajuntament per intentar resoldre aquesta problemàtica. Desprès va ser el torn d’intervenció dels veïns que van plantejar diversos aspectes de preocupació. En primer lloc amb la reclamació d’una marquesina per la parada del bus al carrer Sant Jordi i desprès en temes d’incivisme, especialment per les defecacions o l’orina dels gossos.

 

 

Enquesta

Tinc una hipoteca…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Carrers de Vilafranca
Plaça Milà i Fontanals
06:45
El reportatge
Curs d'auxiliar d'infermeria a l'IES Milà i Fontanals
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: