Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Prorrogat el conveni amb la Diputació i el Col·legi d’Advocats per assessorar sobre hipoteques

Prorrogat el conveni amb la Diputació i el Col·legi d’Advocats per assessorar sobre hipoteques

Aquest servei ha atès més de 700 persones al llarg de l’any 2017, i es mantindrà durant el 2018 per continuar assessorant persones afectades per clàusules terra entre altres.

Amb la voluntat de continuar donant resposta a les persones que tenen contractades hipoteques amb clàusula terra o IRPH, i a les persones que volen reclamar les despeses de constitució de la seva hipoteca, des del Consell Comarcal s’ha prorrogat aquest conveni amb la Diputació de Barcelona i el Col·legi d’Advocats de Barcelona.
Durant l’any 2017, el Servei de Consum del Consell Comarcal ha atès un total de 734 persones per aquests temes.
Durant tot l’any 2018, el Servei de Consum del Consell Comarcal continuarà assessorant totes les persones de la comarca que ho sol·licitin per formalitzar reclamacions sobre clàusules terra, despeses de constitució, IRPH i altres possibles clàusules abusives contingudes en els seus préstecs hipotecaris.
Les persones interessades han de demanar cita prèvia al Servei de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, per ser ateses per un advocat que les assessorarà gratuïtament sobre la millor manera de plantejar la reclamació extrajudicial i també sobre la possibilitat d’iniciar una demanda judicial si l’entitat bancària no els dóna cap solució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: