Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La productora penedesenca Centset viatja a la Berlinale amb la pel·lícula ‘Trinta lumes’

Des de l’estudi de Centset a les Cabanyes s’han fet els treballs de postproducció i disseny de so de la pel·lícula ‘Trinta lumes’, el primer llargmetratge de la realitzadora Diana Toucedo.

La pel·lícula, rodada a la serra d’El Courel, a Galícia, ha estat seleccionada a la Berlinale i competeix a la secció Panorama, la primera divisió dels films independents i d’autor.

‘Trinta lumes’ cavalca entre la duresa de la vida a la muntanya i la màgia i la saviesa d’aquells que viuen i sobreviuen a El Courel. El que va néixer com un documental ara fa sis anys, és ara una pel·lícula que fusiona el llenguatge documental amb ficció.

Oriol Gallart, director de Centset, ha estat l’artífex del so de la pel·lícula i el procés final de mescla d’àudio per a la gran pantalla s’ha fet amb Juan Sánchez ‘Cuti’. Gallart, juntament amb altres membres de l’equip de ‘Trinta lumes’, serà aquest diumenge a l’estrena de la pel·lícula, a Berlin. Com a pel·lícula seleccionada a Panorama, ‘Trinta lumes’ opta a la desena de premis de la secció.

‘Trinta lumes’ començarà el seu camí a les pantalles de la Berlinale, però l’equip ja té noves nominacions com les cinc als premis Mestre Mateo de l’Acadèmia Audiovisual Gallega, entre les quals Oriol Gallart opta al guardó de Millor So.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: