Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT reclama un Delegat del Govern, un any després de l’aprovació de la Vegueria

El PDeCAT del Penedès ha celebrat el primer aniversari del reconeixement al Parlament de la Vegueria.

Des del PDeCAT remarquen la necessitat de que el nou Govern de la Generalitat nomeni un Delegat del Govern al Penedès com a la resta de Vegueries.

La formació política assegura que “el territori té reptes com la mobilitat, ensenyament, sanitat, entre d’altres” i que, tot i el reconeixement com a Vegueria, les parts segueixen dividides en àmbits funcionals diferents.

El President del PDeCAT del Penedès, Jaume Casañas, demana al nou Govern de la Generalitat de Catalunya que “reconegui la realitat pròpia de la Vegueria Penedès i proposi una distribució dels Serveis Territorials, repartits segons les realitats que presentin cadascuna de les 4 capitals comarcals de la Vegueria, respectant així la seva estructura territorial equilibrada i cohesionada”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: