Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pau Vallvé ha donat el tret de sortida al cinquè festival Hivernacle

Pau Vallvé, acompanyat per la seva banda, era l’encarregat d’aixecar divendres el teló de la cinquena edició del Festival Hivernacle.

Amb el teatre Cal Bolet ambientat com un hivernacle, Vallvé presentava a Vilafranca els seu darrer disc. ‘Abisme cavall hivern primavera i tornar’ és un disc doble que el músic s’ha autoeditat amb l’únic ajut de Victor Garcia, una secció de vents i les seves germanes als cors de ‘Nem fent i endavant’ i ‘Tu no ho saps’. Vallvé és un dels referents del nou pop-rock independent fet a Catalunya i, després d’un any de gira, feia parada a Vilafranca per inaugurar l’Hivernacle.

El músic va decidir fa dos discos sortir del circuit habitual i agafar les regnes de tot el procés de producció.

La resta de les actuacions del festival Hivernacle es concentren el cap de setmana del 23 al 25 de febrer. El divendres, l’hivernacle de Cal Bolet torna a ser el centre neuràlgic del festival amb les actuacions de Joana Serrat, Enric Montefusco i Nühn. Dissabte a la tarda, l’activitat tindrà lloc a la plaça Sant Joan amb els concerts d’Espaldamaceta i Coriolà. Finalment, diumenge, al Claustre de Sant Francesc, el festival es clou amb l’actuació de Daniel Lumbreras.

L’Hivernacle va néixer a principis del 2014 amb la idea de veure créixer artistes “així com creixen les plantes”, segons expliquen els seus impulsors. Artistes que en aquell moment publicaven el seus primers treballs com Ramon Mirabet, Xarim Aresté, Quart Primera o Ian Sala; descobriments com Esperit!, Nico Roig o Cálido Home; i propostes internacionals de luxe com Steve Folk, A Singer Of Songs, Steven Munar, Peter Loveday, Harley Young o Holly i comptant també amb la participació d’artistes consolidats com Joan Miquel Oliver, Albert Pla, Mazoni o Joan Colomo, el festival arriba als cinc anys amb un bon estat de salut.

El festival ha estrenat enguany pàgina web on es pot trobar tota la informació al respecte: www.festivalhivernacle.bravecoast.net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: