Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Noia Freixenet debutarà dijous a la Copa del Rei davant de l’Igualada a Lloret

El Noia Freixenet debutarà dijous a la Copa del Rei davant de l’Igualada a Lloret

Dijous comença una nova edició de la Copa del Rei, tindrà per escenari el pavelló de Lloret, a la Costa Brava

Encetaran la competició el Noia Freixenet-Igualada (18,45) i a continuació el Liceo-Lloret (21,00). Els guanyador d’aquets dos primers partits de quarts de final, jugaran dissabte la primera de les semifinals (18,45). Divendres es jugaran els altres dos partits, Barcelona-Girona i Reus Deportiu-Lleida. Els guanyador d’aquets dos darrers partits de quarts de final, jugaran dissabte la segona de les semifinals (21,00). La final és jugarà diumenge (20,00).
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: