Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves per robar en dos establiments de Sant Sadurní

Els Mossos d’Esquadra de lSant Sadurní van detenir, el dissabte passat, dos joves espanyols, de 18 i 19 anys i veïns del municipi, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets es van produir el mateix dia cap a les set del matí quan les patrulles de Sant Sadurní van tenir coneixement que s’havia produït un robatori amb força en un bar del municipi. La filla del propietari de l’establiment havia trobat la porta forçada i havia trucat al telèfon d’emergències 112.

Els agents van entrar a l’interior de l’establiment i van comprovar que també havien forçat el despatx i magatzem d’un club esportiu del municipi.

Els autors, que per accedir als dos locals havien provocat diverses trencadisses i havien fet malbé el mobiliari, havien sostret diners en efectiu, un ordinador i tabac.

Els agents van visionar les imatges enregistrades per una càmera de videovigilància instal·lada a l’interior del local i van reconèixer els dos presumptes autors, dos joves veïns del municipi.

Finalment, poques hores després de produir-se el robatori, els agents van detenir els dos presumptes autors.

Els detinguts van passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció de guàrdia de Vilafranca, on el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: