Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
“El metge de Lampedusa”, basada en la crisi de refugiats, aquest diumenge al Teatre Cal Bolet

“El metge de Lampedusa”, basada en la crisi de refugiats, aquest diumenge al Teatre Cal Bolet

Xicu Masó interpreta Pietro Bartolo, un metge dedicat a l’atenció dels exiliats. Una obra basada en el llibre “Llàgrimes de sal” i adaptada per Anna Maria Ricard.

Aquest diumenge 25 de febrer a les 7 de la tarda continua la programació teatral de Cal Bolet amb El Metge de Lampedusa, basada en el llibre “Llàgrimes de sal”. Una obra adaptada per Anna Maria Ricard i dirigida per Miquel Gorriz i que compta com amb la interpretació de Xicu Masó.
Lampedusa és una petitíssima illa italiana situada davant les costes de Tunísia. Hi viuen encara no 6.000 persones però és una porta d’entrada a
Europa per a milers i milers d’exiliats. El metge de Lampedusa es diu Pietro Bartolo relata una vida dedicada a la cura d’aquestes persones que arriben a l’illa des de les costes africanes.
Anna Maria Ricard ens adapta Llàgrimes de sal i sota la direcció de Miquel Gorriz, Xicu Masó ocupa la pell de Pietro Bartolo, el metge de Lampedusa, que sense estridències ni impostures ens retrata el bé i el mal i ens mostra, delicadament i descarnadament alhora, l’Europa que hem construït i construïm encara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: