Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mas Albornà reobre el quiosc de l’Hospital de Vilafranca

Mas Albornà reobre el quiosc de l’Hospital de Vilafranca

La fundació Mas Albornà ha guanyat el concurs restringit a centres especials de treball que havia obert el consorci sanitari, de manera que n’assumirà la gestió i l’explotació.

Pròximament, un cop s’hagin dut a terme les tasques d’adequació del quiosc, l’activitat tornarà a aquest espai amb la presència de personal de Mas Albornà darrere el taulell. El quiosc de l’Hospital de Vilafranca durà el segell de Mas Albornà i disposarà d’una imatge pròpia en una nova etapa de les instal·lacions, que han estat tancades al públic aquest darrer any.
L’establiment posarà a la venda productes de premsa, papereria i regal. Alguns d’aquests productes seran del sector tèxtil i artesanal fets pels usuaris del centre ocupacional i d’altres tindran contingut social i solidari.
El quiosc obrirà tots els dies de l’any en horari de matí i tarda. Així, els laborables de dilluns a divendres estarà obert de nou del matí a una del migdia i les tardes de quatre a vuit del vespre.
Dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de nou a una.
Per a Mas Albornà, el quiosc neix no només com un punt comercial, sinó amb vocació de servei i per esdevenir un agent més de la dinamització del centre hospitalari.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: