Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Vedruna Sant Sadurní es classifica per a la final nacional de la First Lego League

L’escola Vedruna de Sant Sadurní d’Anoia s’ha tornat a classificar un any més per la final nacional de la First Lego League, que se celebrarà els propers 10 i 11 de març a Logroño.

La classificació es produeix després de sis anys de presència ininterrompuda al torneig, amb almenys un premi cada temporada, un dels quals va arribar a qualificar el projecte científic entre els deu millors del món.

La First Lego League és un torneig que es celebra a tot el món en què hi participen més de 90 països amb equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica amb material de la marca Lego en el que es resolen reptes mecànics i de programació; un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant d’un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip.

El treball classificat per a la final nacional és un condensador ideat per convertir la humitat de l’aire en aigua i emmagatzemar-la pel seu posterior ús. Així es respon al tema que enguany els organitzadors de la First Lego League havien proposat: Hydrodynamics o l’ús de l’aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: