Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Empresa vilafranquina Tauler tanca l’any 2017 doblant les seves vendes al mercat francès

El 2017 ha estat un bon any per a l’empresa fabricant de màquines laminadores Tauler Laminating Tech.

L’empresa vilafranquina, ha consolidat la seva presència al mercat francès, doblant les vendes al país respecte al període anterior.

A més a més, Tauler ha crescut en rendibilitat i ha experimentat un creixement exponencial en la venda de serveis agregats a la comercialització de laminadores, una dada que reflecteix la consolidació de Tauler Laminating Tech com una empresa de referència en el sector de les arts gràfiques. A nivell d’expansió internacional, cal destacar l’important acord amb el fabricant anglès MORGANA, que ofereix els productes de Tauler en el seu catàleg i que permet a Tauler reforçar també la seva presència al mercat anglès.

Pel que fa a les novetats en productes, el 2017 Tauler Laminating Tech ha llançat el sistema Tauler_FOIL, un nou producte que ha tingut una molt bona acollida en el mercat i que ja es pot aplicar com a opcional a les laminadores SmartMatic2.0 i SmartB3 Matic. L’empresa Tauler Laminating Tech, amb seu a Vilafranca, està operativa des de fa més de 40 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: