Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’alumnat del PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic visita l’empresa FACSA

L’alumnat del PTT d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic visita l’empresa FACSA

Se’ls va oferir una visita guiada a les instal·lacions d’aquesta empresa ubicada a Olèrdola, i una xerrada a càrrec del cap d’operacions de FACSA.

El passat 30 de gener, l’alumnat del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball d’Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic va tenir l’oportunitat de rebre una xerrada sobre què és i com funciona la logística del magatzem d’una central de compres. La xerrada va anar a càrrec de José Vicente, cap d’operacions de Fórmula Adecuada para Cataluña, SA (FACSA). Va oferir una xerrada sobre logística, així com una visita guiada a les instal·lacions de FACSA, que els va permetre comprendre el funcionament d’un magatzem d’una central de compres de base alimentària.
L’empresa FACSA, ubicada al municipi d’Olèrdola, al polígon industrial de Sant Pere Molanta, es dedica a la distribució de productes alimentaris i de consum per a les diverses cadenes catalanes de supermercats associades, ubicades majoritàriament a l’àrea metropolitana de Barcelona.
L’alumnat va poder conèixer de primera mà el funcionament i processos de treball que s’hi duen a terme, en especial, aquells que es duen a terme al magatzem, des de la recepció de mercaderies fins a l’expedició de les comandes dels seus clients.
L’objectiu d’aquestes visites és apropar els joves a entorns productius reals per conèixer el funcionament de les empreses i observar de primera mà el treball que s’hi realitza.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: