Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Georgina Picas i Marc Homs imparteixen un taller sobre sexualitat per trencar amb els tabús

Aquest divendres al vespre el Casal Popular acollia un taller per a parlar sobre sexualitat i acabar amb els estereotips sobre aquesta temàtica de la mà d’una llevadora i un actor.

Tal i com explicava l’actor i dinamitzador, Marc Homs, abans d’iniciar l’activitat, estem subjectes a un seguit d’estereotips i tabús que imperen en la nostra societat i que ens condicionen i fan que la nostra sexualitat sigui menys sana del que hauria de ser. El taller, doncs, va néixer amb la idea de crear un espai per a trencar-los. El taller combina l’experiència de dues professions com són la de llevadora i la d’actor.

Durant el taller es van dur a terme diverses dinàmiques que exploraven les imatges mentals que tenim sobre el sexe amb l’objectiu d’intentar construir sexualitats més sanes. L’activitat va comptar amb més d’una vintena de persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: