Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig de Vilafranca busquen protagonista

’Ajuntament de Vilafranca i la Comissió de les Fires i Festes de Maig han donat el tret de sortida a la campanya de comunicació d’enguany presentant la precampanya “Dona la cara”.

L’Ajuntament de Vilafranca i la Comissió de les Fires i Festes de Maig han donat el tret de sortida a la campanya de comunicació d’enguany presentant la precampanya “Dona la cara”.
L’acció consisteix en una campanya participativa dirigida a tota la ciutadania de Vilafranca i la comarca, on es busquen voluntaris de 18 a 100 anys, de qualsevol sexe, que vulguin formar part de la imatge de les Fires de Maig d’enguany.
Per aquest motiu, s’ha organitzat una sessió fotogràfica per al proper dissabte 10 de març, de 10 del matí a 1 del migdia, a l’edifici de l’Enològica, c/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca.
Per participar-hi l’únic requisit és omplir el formulari que es troba al web www.firesdemaig.cat/donalacara
La imatge gràfica de les Fires de Maig 2018 serà un collage a partir de les fotografies realitzades. Es busca donar protagonisme a les persones, tant als visitants com als expositors, per aquest motiu s’anima tothom a participar en la imatge gràfica d’aquest esdeveniment firal. A més, durant les Fires de Maig, s’habilitarà un espai d’exposició on es mostraran totes les fotografies realitzades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: