Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Hivernacle tanca la seva cinquena edició amb satisfacció per la resposta del públic

Diumenge al migdia al claustre de Sant Francesc Daniel Lumbreras era l’encarregat de tancar la cinquena edició d’aquest festival que organitza la productora Brave Coast.

Un festival de música independent, que aposta per els concerts de petit format i de proximitat. En aquesta cinquena edició les sensacions han estat molt positives, i com remarca el seu coordinador, Carles Ribot, s’han superat les expectatives. L’aposta de dividir en dos dies diferents els concerts més grans al teatre Cal Bolet ha funcionat molt bé, i en la resta d’espais la resposta del públic ha estat també molt bona.
La proposta continua portant als escenaris artistes en procés de descobriment i artistes ja reconeguts. Així, el cartell d’aquesta edició agrupava músics com Pau Vallvé, Joana Serrat, Coriolà, Espaldamaceta, Enric Montefusco, Daniel Lumbreras, Nühn i Brave Coast DJs.
En concret aquest darrer cap de setmana l’han obert divendres a la nit a Cal Bolet Joana Serrat, Enric Montefusco, i Nühn. Dissabte al vespre la plaça de Sant Joan acollia el concert del trio tarragoní Espaldamaceta, i els maresmencs Coriolà. I el festival es va tancar diumenge al migdia al Claustre de Sant Francesc amb la música de Daniel Lumbreras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: