Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Federació Empresarial del Gran Penedès fa costat als alcaldes del Pacte de Berà

La FEGP ha fet arribar a Martí Carnicer, alcalde del Vendrell i portaveu dels alcaldes del Pacte de Berà, un escrit d’adhesió al moviment de reivindicació del desdoblament de la N340.

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha fet arribar a Martí Carnicer, alcalde del Vendrell i portaveu dels alcaldes del Pacte de Berà, un escrit d’adhesió al moviment de reivindicació del desdoblament de la N340 per a vehicles pesats.

La Federació es mostra especialment sensible amb la situació palesa i els greuges que s’ha d’empassar la demarcació del Baix Penedès; molt més encara arran dels accidents succeïts recentment.

La voluntat és fer costat de manera activa als representants municipals i comarcals i posar-se a la seva disposició per emprendre actuacions de major calat.

La situació demana que els sectors públic i privat facin un front comú i reforcin els arguments de la reivindicació, arreu on sigui necessari, tant o més si es tracta de vèncer la indolència i la inoperància de determinats estaments polítics.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:45
40 hectàrees
Introducció
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: