Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès renovarà la seva imatge i línies estratègiques

En els darrers mesos, la DO Penedès ha estat treballant intensament per a definir les seves línies estratègiques de futur.

D’aquest treball, que serà presentat en societat en un acte al Vinseum de Vilafranca el proper dimarts, 6 de febrer a dos quarts d’onze del matí, se’n deriva també un canvi en la comunicació i la imatge corporativa de la denominació d’origen. Així, en el mateix acte es donarà a conèixer el nou logotip de la DO Penedès, acompanyat del nou eslògan.

A l’acte hi intervindran el president de la DO Penedès, Josep Maria Albet, el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, l’historiador de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Xavier Esteve, que farà un repàs a la tradició vitivinícola del territori, i el responsable de l’estudi de disseny Make it Gas i responsable de la nova imatge de la DO Penedès, Ivo Gasulla.

A la finalització de l’acte es farà una degustació de vins DO Penedès en el pati del Vinseum.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: