Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge Vilafranca celebra la seva Festa del Xató amb una masterclass del xef Oriol Castro

Es podran tastar 5 receptes diferents de xató i beure vins de la DO Penedès.

El proper diumenge 25 de febrer la Rambla de Sant Francesc tornarà a acollir la Festa del Xató on es podran degustar les diferents receptes de xató que s’elaboren a les poblacions que formen part de la Ruta del Xató. Aquestes poblacions són Calafell, El Vendrell, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès. A més de poder tastar les 5 receptes de xató i beure vins de la DO Penedès, els visitants podran gaudir de tot un seguit d’activitats que tindran lloc al llarg de tot el matí a la Rambla.

Entre 2/4 d’11 i 2/4 de 3 es podran fer les degustacions i fer compres a les parades d’artesania, brocanteria i pintura instal·lades a la mateixa Rambla de Sant Francesc. D’11 a 1 hi haurà tallers infantils per aprendre a cuinar xató, mentre que d’11 a 2 els nens i nenes podran fer també participar al taller de joguines. I el plat fort serà d’1 a 2 del migdia amb una masterclass a càrrec del xef amb dues estrelles Michelin, Oriol Castro i un espectacle de màgia amb el mag Txema.

La festa del Xató de Vilafranca està inclosa dins del gruix d’activitats que es fan a la Ruta del Xató. Aquesta ruta és una gran aventura gastronòmica que se celebra cada any a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Inclou més de 200 propostes d’oci, cultura, natura, platja, enoturisme, espectacles, festes populars, degustacions, concursos, xatonades populars, escapades temàtiques i molt més, per gaudir-ne en parella, en família o amb amics. 60 dels millors restaurants de la regió posen el seu talent culinari al servei de la Ruta del Xató. A més, la Ruta inclou el Xató Tapa, un nou itinerari gastronòmic per bars i restaurants, concebut per assaborir tota la creativitat del xató en forma de tapa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: