Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte, el Casal s’omple de nens, disfresses, música i regals, gràcies a al Carnaval

Dissabte, el Casal s’omple de nens, disfresses, música i regals, gràcies a al Carnaval

Com ja és tradicional des de fa un munt d’anys, el dissabte de Carnaval fa aturada obligada a la rambla de Nostra Senyora i ho fa per gaudir de la Festa de Carnaval dels més petits de la Vila.

La festa comença a 2/4 de 6 de la tarda amb l’obertura de portes, i després amb la possibilitat que els més petits desfilin per l’escenari del teatre, on els pares poden fotografiar-los. Acte seguit comença l’apartat d’animació. Aquest any i per primer cop en molts anys es compta amb una doble actuació. Primer un breu tastet del musical “Singing talent show” que arribarà la Casal el proper 11 de març i que té com a protagonistes a personatges de Disney i acte seguit, l’actuació estrella d’animació infantil del Carnaval al Casal, que aquest any anirà a càrrec d’un dels grups de referència a Catalunya, El pot petit, amb l’espectacle Riallades.
Les entrades es poder adquirir a les taquilles del teatre el mateix dia de la festa, des de les 5 de la tarda. Socis del Casal, fills fins als 25 anys i néts: Gratuït. Majors 14 anys, 5€ i menors de 14 anys, 4€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: