Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Armengol ha fet una aproximació a l’art contemporani a través de l’entusiasme

És una xerrada vinculada a l’exposició  “Entusiasme. El repte i l’obstinació en la col·lecció MACBA”  que es va inaugurar a la Sala dels Trinitaris el 12 de gener.  

El comissari independent David Armengol ha impartit aquest dimecres a la Sala dels Trinitaris la conferència “Cap a una lectura entusiasta de l’art contemporani”. Aquesta funciona com un punt de partida que potencia la visió de l’art contemporani sota el prisma de l’entusiasme, una mirada que es s’amplia des de dues lectures complementàries: la visió genèrica de la pràctica artística mitjançant referents específics –artistes, exposicions, moments….- i un relat vinculat a la biografia professional del comissari.

Des de l’organització d’aquesta proposta itinerant, estan molt satisfets amb l’acollida que ha tingut. L’exposició ha estat vista per gairebé dues mil persones. Entre els visitants hi ha hagut alumnes de l’escola Arsenal, 40 grups escolars que han participat de les visites-tallers que ha organitzat la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, grups de famílies, entre d’altres.

Armengoldefensa que aquesta exposició vol fer entendre que l’art contemporani parla del que ens envolta, preocupa i defineix.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 18 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: