Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides celebrarà la sisena Jornada Tècnica de Viticultura

A la jornada es parlarà de la nutrició de la vinya i el canvi climàtic.

El proper dijous 8 de febrer, la sala d’actes de CEVIPE acollirà la sisena edició de la Jornada Tècnica de Viticultura que Covides organitza anualment per a donar a conèixer les noves tendències en el sector agrícola, especialment en la vinya. La Finca Prunamala de Sant Sadurní d’Anoia serà l’escenari de ponències dedicades a les novetats tecnològiques en maquinària agrícola, la nutrició de la vinya o els efectes del canvi climàtic en els cultius. Una cita que s’ha convertit en tot un referent per als socis de la cooperativa.

La cap del Servei d’Ordenació Agrícola del Departament d’Agricultura, Anna Goutan, serà l’encarregada d’inaugurar la jornada. La primera part de del dia es dedicarà a tractar temes centrats en la nutrició de la vinya, amb les ponències de la tècnica, Irene González, que parlarà dels efectes fisiològics dels extractes d’algues, i del consultor i enòleg, Rodrigo Martins, dedicada a la nutrició foliar per a incrementar la qualitat.

La segona part de la jornada se centrarà en la presentació sobre les noves tecnologies en maquinària d’aplicació fitosanitària, dirigida per l’investigador de la Universitat de Lleida i del Grup de Recerca en Agròtica i Agricultura de Precisió, Jordi Llorens. Finalitzarà l’acte amb la ponència sobre l’adaptació al canvi climàtic, presentada pel responsable de l’àrea d’adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

Durant la jornada, es  presentaran adobs i productes fitosanitaris, posant èmfasi en els productes ecològics i de residu zero. També es donarà a conèixer un nou atomitzador per a l’aplicació de productes fitosanitaris a la vinya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: