Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La conferència de Daniel Sancho París sobre devocions inaugura als actes per Sant Jocund

Daniel Sancho París va pronunciar una conferència amb el títol “Devocions al Penedès. Història, tradició i patrimoni”.

La comissió Sant Jocund ha organitzat un seguit d’actes entorn de la festivitat de Sant Jocund. El primer d’ells va tenir lloc el passat divendres a la sala Mossèn Vinyeta en el qual l’historiador Daniel Sancho París va pronunciar una conferència amb el títol “Devocions al Penedès. Història, tradició i patrimoni”. L’objectiu era identificar les devocions més importants del Penedès.

 

Però, tal i com comentava Sancho París, el que passava al Penedès era molt similar al que es podia trobar a altres comarques o pobles de Catalunya.

Aquest dimarts, 6 de febrer, a les 7 de la tarda a la sala Mossèn Vinyeta, l’estudiós i filòleg Joan Solé Bordes parlarà sobre “Aproximació a la figura de Pere Alegret en el centenari de la seva mort”. Solé explicarà en la seva conferències aspectes de Pere Alegret, impressor i intel·lectual de la Vilafranca de finals del segle XIX i principis del segle XX.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: