Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila recorrerà la sentència sobre la demanda de Javajan en relació a la tarja client

Les associacions consideren que la jutgessa infravalora les nombroses deficiències del programa de Javajan, que es va haver de refer de nou.

Fa uns dies el jutjat de Vic que dirimeix sobre la demanda que va posar l’empresa informàtica Javajan contra les associacions de comerciants Centre Vila i Vic Comerç en relació al programa informàtic que els havia fet aquesta empresa per desenvolupar una plataforma de la targeta de fidelització, va emetre sentència donant la raó a Javajan.
Davant d’aquesta situació, les associacions de comerciants Centre Vila i Vic Comerç han decidit presentar recurs a l’Audiència contra la sentència, ja que consideren que tenien prou motius i justificació per rescindir el contracte amb Javajan. Fèlix Hill és el president de l’Associació de Comerciants Centre Vila de Vilafranca.
Les associacions consideren que, malgrat que la jutgessa reconeix en la sentència les nombroses deficiències que patia el programa creat per l’empresa Javajan, infravalora el sobrecost que això va suposar per a les dues entitats tant econòmic com de temps a l’hora de preservar el projecte de la targeta de fidelització.
Hill comenta que els sorprèn la sentència, ja que les entitats de comerciants eren les propietàries úniques dels drets d’explotació, propietat intel·lectual, industrial, disseny i desenvolupament de la plataforma de la targeta de fidelització.
Les dues entitats treballen amb els advocats per defensar el seu dret a resoldre el contracte amb Javajan quan van detectar que el programa no podia respondre al compromís que l’empresa informàtica tenia amb ells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: