Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila presenta la ruta escolar ‘Passeig per la història del comerç a Vilafranca’

La ruta ha estat presentada aquest dimarts al matí davant de comerciants del Centre Vila i de responsables de diverses escoles de Vilafranca.

La ruta està pensada per a nens i nenes de tercer de primària però és adaptable a altres edats. La condueix la Roser Serra i segueix el recorregut del mercat dels dissabtes començant per la Font dels Alls.

Des de l’associació de comerciants i professionals Centre Vila, el copresident Fèlix Hill explicava que estan satisfets de poder presentar una ruta per transmetre el passat comercial de la vila o els seus comerços centenaris.

La responsable de la ruta ha explicat durant la presentació que vol posar èmfasi sobre temes que atraguin l’atenció dels més petits, com ara la relació dels antics gremis amb els balls de la Festa Major de Vilafranca.

La ruta es començarà a oferir a partir del dia 6 de març. Les escoles Dolors Piera, Pau Boada, Cristòfor Mestres, Mas i Parera, i Sant Josep seran les primeres a fer el recorregut històric que comença a la Font dels Alls i acaba a la plaça de Jaume I.

La Setmana del 19 al 25 de març, en el marc de la Setmana del Comerç que organitza la Generalitat de Catalunya, la ruta serà oberta a tot el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: