Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca acull diumenge una trobada oberta d’artistes

Aquest diumenge a les set de la tarda, el Casal Popular de Vilafranca acollirà una trobada en la qual pot participar qualsevol persones que es dediqui o es vulgui dedicar a l’art.

Segons el seu impulsor, l’artista Arcadi Bages, l’objectiu de la trobada és “sortir de l’actual paradigma egocentrista narcisista virtual i pensar una mica més en col·lectiu”. La reunió vol ser un espai en què les persones participants es coneguin cara a cara, comparteixin les seves obres i puguin generar una xarxa de contactes que doni com a fruit espais de creació i exposició conjunts.

Un altre dels objectius de la trobada és evitar que les persones que volen viure de l’art es vegin obligades a abandonar la seva carrera artística en acabar els estudis i fer que al Penedès hi hagi una vida artística més rica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: