Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cafès Novell Vilafranca va perdre a la pista del Mataró (4-2)

L’equip vilafranquí ha passat de lluitar per l’ascens a fer-ho per no perdre la categoria

La derrota a la pista del Mataró, ha significat sumar un dels nou darrers punts i ara mateix tenen el descens a només dos. I això que a la pista del Maresme, el partit va començar molt bé amb el gols a la primera part de Ferran March i Lluís Ferrer. A la segona part l’equip local es va transformar, amb un contundent parcial (4-0). David Montero, Èric Florenza i Jordi Bartrès ja havien capgirat l’electrònic als 5’. A l’entrar al darrer minut, els vilafranquins van jugar sense porter i David Montero va sentenciar. Dissabte la poliesportiva ha de ser un fortí, els vilafranquins jugaran davant del Tarradell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: