Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafès Novell Vilafranca i Calafell van empatar

Dissabte els vilafranquins jugaran a Mataró i el Calafell rebrà a l’Alpicat

Cafès Novell Vilafranca i Calafell van empatar (1-1) en el derbi del Penedès de primera divisió. Els vilafranquins van sortir molt concentrats i portant la iniciativa del joc, però cap bola va voler entrar a la porteria dels de la Costa Daurada. El tècnic vilafranquí, Francesc Bargalló, va donar entrada al vilafranquí Enric Martí, per donar més accions d’atac pels locals i la seva entrada va significar el gol del Vilafranca. Ala segona part, i en una jugada plena de refusos a l’interior de l’àrea local, Gerard Vergés va marcar el gol de l’empat . Dissabte els vilafranquins jugaran a la pista del Mataró i el Calafell rebrà a l’Alpicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: